MENU

Studio Pepita -esite

Studio Pepitan esite Nelisivuinen esite painottuu korukuviin ja on kompakti kokonaisuus jaettavaksi vaikkapa messuilla.
Read More ›

Mestaritallit

Mestaritallit-esite Haminalaisen tallivalmistajan esite uudistettiin 2015. Esite on kooltan a4 ja laajuudeltaan nelisivuinen näpsäkkä tietopaketti Mastaritallien suosituimmista malleista.
Read More ›

Kuulas-esitteet

Lasten teatteritapahtuma Kuulaksen esite Kuusankoskella järjestettävän iloisen tapahtuman esite toistaa tunnuksen värikkyyttä.
Read More ›

Kamu!-tuotteet

Ravintola Kamu!n painotuotteet Logon ja nettisivujen lisäksi Kamu!n painotuotteiden  suunnittelu on tehty RiimuRaamissa.  
Read More ›

Pentik – Park, Vuoropuhelu / Dialogue

Pentik – Park, Vuoropuhelu / Dialogue Anu Pentikin ja Suku Parkin taidenäyttelyn Vuoropuhelu/Dialogue -kirjan ilme ja taitto. Näyttely pidettiin vuonna 2012 Kouvolan taidemuseo Poikilossa. Kirja on myynnissä valikoiduissa Pentik-myymälöissä.
Read More ›

Rakennettu ranta -kirja

Rakennettu ranta -kirjan ilme ja taitto Kymenlaakson museon 167 sivuinen Rakennettu Ranta -Ruotsinsalmesta Kotkan satamaan -kirja julkaistiin vuoden 2013 lopulla. Kirja käsittelee Kotkan satamamiljöön syntyhistoriaa ja sisältää mm. ennen julkaisemattomia karttoja, rakennuspiirrustuksia sekä valokuvia. Kirjan taitto ja ilme: RiimuRaami
Read More ›

Teatteri Vantaa

Teatteri Vantaa, painotuotteet vuodesta 2007 Teatteri Vantaan kaikki painotuotteet on tehty RiimuRaamissa jo vuodesta 2007. Tuotteisiin on kuulunut julisteita, kausiesitteitä, banderolleja, käsiohjelmia, ilmoituksia, jne. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä kausiesite on 16-sivuinen värikäs kokonaisuus täynnä mahtavaa ohjelmaa.
Read More ›

Kymi Fishing

Kymi Fishing -kansio Kalastusmatkailuyritykselle suunniteltiin erottuva kansio, jossa on persoonallinen leikkaus. Messuilla kansioon saa kerättyä tarjouspaperit kätevästi yksiin kuoriin. Kansioon liitettiin myös lyhyt esiteteksti palveluista, joten erillistä esitettä ei tässä tuotteessa tarvitse kuljettaa mukana.
Read More ›

Poikilo-näyttelykalenteri

Poikilo-näyttelykalenteri  Kasvata oma puutarha! Kouvolan taidemuseon Poikilon näyttelykalenterin kannesta voi kasvattaa itselleen pikkuisen kasvin. Museon vuoden 2015 päänäyttelyn teeman mukaisesti kansi on osa Puolivilliä puutarhaa.
Read More ›

Väylä yrittäjyyteen

Väylä Yrittäjyyteen -esite Cursorille suunniteltu esite ”Väylä yrittäjyyteen – Kaakkois-Suomen Yrittäjyyskasvatuksen strategia 2020” käsittelee yrittäjyyskasvatuksen suuntaa nyt ja tulevaisuudessa. 32 sivuinen esite on merihenkinen ja helposti lähestyttävä kokonaisuus, jota täytettävät tehtävät rytmittävät.
Read More ›