MENU

Teatteri Imatran logo

0
2800
0
Vuonna 2015 uusittu Teatteri Imatran tunnus tulee koristamaan uuden teatteritalon kylkeä ja loistamaan teatterin lailla valoa kaupunkiin.
Read More ›

Studio Pepita

0
2739
0
Pepita-logo Studio Pepitan logo suunniteltiin kotkalaiselle uniikkikoruja valmistavalle yrittäjälle Netta Herraselle vuonna 2012. Logosta muokattiin myös erillinen monogrammi, jota voi käyttää vaikkapa korujen merkitsemisessä.
Read More ›

Soda Solutions

0
2750
0
Soda Solutions -tunnus Soda Solutions -tunnus suunniteltiin vuonna 2014. Pyhtääläinen yritys tekee ammattitaitoista lasi -ja soodapuhallusta yrityksille ja yksityishenkilöille.
Read More ›

Virolahti

0
2197
0
Virolahti-tunnukset ja graafinen ohje Virolahden kunnalle suunniteltiin päätunnuksen lisäksi aputunnukset markkinoinnin avuksi. Kaikki tunnukset pyrittiin suunnittelemaan sukunäköisiksi käyttämällä kaikissa samaa typografiaa ja värejä. Tunnusten graafinen ohje pyrittiin tekemään mahdollisimman suppeaksi, jotta sitä olisi helppo käyttää vaihtuvissa työtilanteissa.
Read More ›

Day Spa Fresh

0
1948
0
Day Spa Fresh -logo Day Spa Fresh on kotkalainen laadukas kauneushoitola, jossa tehdään hemmotteluhoitoja suurella sydämellä ja todellisella ammattitaidolla. Kauneushoitolan tunnus on yksinkertainen ja aikaa kestävä kokonaisuus. Tunnuksen rinnalle suunniteltiin myös monogrammi, jota voidaan käyttää erilaisissa yhteyksissä, esim. lahjapakkauksissa.
Read More ›

Kymen Jätelautakunta

0
1933
0
Kymen Jätelautakunta -tunnus Kymen Jätelautakunta tarjoaa yhtenäistä viranomaispalvelua jäteasioissa ja siihen kuuluu yhdeksän kuntaa. Tunnuksen värimaailma on suomalaisesta luonnosta, muodossa on erotettavissa yhdeksän kärkeä.  
Read More ›

Kamu! -ravintola

0
2093
3
Ravintola Kamu!n logo Ihastuttavan ravintola Kamu!n logossa voit tuntea herkullisen ruuan tuoksun soljuvina muotoina sekä tunnistaa ruokailuvälineet K-kirjaimesta. Logon lisäksi RiimuRaamissa suunniteltiin kokonaisvaltaisesti Kamu!n ilme menuista ikkunateippauksiin.
Read More ›

Kuulas

0
1928
0
Lasten teatteritapahtuma Kuulas Kuusankoskella keväisin järjestettävä iloinen tapahtuma tarjoaa valtavasti nähtävää ja koettavaa! Ilme ja tunnus suunniteltiin värikkääksi kokonaisuudeksi.  
Read More ›

Finnhub

0
2038
0
FinnHUB-logo Logistiikan ammattilaisille suunniteltu logo. Kauniin yksinkertaisen, 20-luvun typografiasta ilmettä ammentavan logon käytöltä vaaditaan paljon: sen on toimittava sekä suurissa messuseinäkkeissä että pienissä painotuotteissa. Tunnuksesta on suunniteltu sekä englanninkielinen että suomenkielinen versio.
Read More ›