MENU

Julistekuvitus

Kuvitettu juliste pienelle Toivo-pojalle joululahjaksi. Kuvituksessa otettiin huomioon värikäs ja rento lähestymistapa aiheeseen. Päämääränä oli saada kuvaan runsautta, jotta pieni lapsi löytää katsottavaa kuvasta enemmänkin.
Read More ›

Kotileipomo Kipakan leipäpussin kuvitus

Kotileipomo Kipakan leipäpussin kuvituksessa pyrittiin ottamaan huomioon leivän luonne ja tarina pellolta pöytään. Pussin ilmeen haluttiin olevan rento, hauskaja erottuva.
Read More ›

Joulukorttikuvitus1

Eläinhahmoaiheinen joulukorttikuvitus on toteutettu käsin kuvittamalla.
Read More ›

Joulukorttikuvitus 2

Tonttuaiheinen joulukorttikuvitus on toteutettu sekatekniikalla, yhdistellen digitaalista ja käsitehtyä kuvitustyyliä.
Read More ›

Virolahden juhlavuoden ilme

Virolahti täytti vuonna 2016 680-vuotta ja sen kunniaksi suunniteltiin kuvitettu markkinointi-ilme. Ilme sai loistavan vastaanoton ja sen pohjalta suunniteltiin useita tuotteita, joita myydään kunnan tapahtumissa läpi vuoden.
Read More ›

Kotkan kulttuurin tiekartta

Kotkan kaupungin kulttuurin tiekartta on mielenkiintoinen, kuvitettu kokonaisuus, jonka tekstisisällöstä vastaa Antti Karjalainen ja kulttuurilautakunta.
Read More ›

Kaakon Kaija

Markkinointimaskotti Kaakko 135°, Kaakon Kaija Rempseä lokkityttö Kaakon Kaija kuvitettiin RiimuRaamissa 2015 ja se tulee tulevaisuudessa markkinoimaan oivallista kotipaikkaansa erilaisissa yhteyksissä.
Read More ›

Pate-maskotti

Virolahden Bunkkerimuseon Pate-maskotti Pate-maskotti sai lihaa luiden ympärille RiimuRaamin kynästä ja liihotti yleisön tietoisuuteen keväällä 2015. Pate-aiheisia tuotteita on saatavilla Virolahden Bunkkerimuseosta.
Read More ›

Sirkusjulisteita

Sirkus-aiheinen kuvitusnäyttely RiimuRaami kuvitti sirkusaiheisia julisteita vuonna 2013 pidettyyn näyttelyyn Imatralle.
Read More ›

Into Kiemura -lastenlevy

Into Kiemura -lastenlevyn kuvitus ja taitto Into Kiemura ja muita ammattilauluja tasatunnein on Veli-Matti Karénin iloinen ja energinen lastenlevy. Levyn kuvituksessa on pyritty toistamaan samaa energiaa ja runsautta, mitä kappaleista löytyy. Levy oli vuonna 2015 EMMA-ehdokkaana lastenlevysarjassa.
Read More ›