MENU

Kirsi Ranto

Kirsi Rannon kirjan kannet Tammen julkaisemat, Kirsi Rannon kirjan kannet on suunniteltu RiimuRaamissa.
Read More ›

Maretarium

Maretariumin markkinointituotteiden ilme Kotkan Maretariumin markkinointituotteiden ilme suunniteltiin RiimuRaamissa. Pakettiin kuului juliste ja esite kahdella kieliversiolla. RiimuRaamissa on tehty myös paljon Maretariumin lehti-ilmoituksia.
Read More ›

Tunne-lehti

Tunne-lehden ilme ja taitto Kaakon komein kulttuurilehti Tunne herättää tunteita ja valottaa alueemme kulttuurin kentän tapahtumia, tekoja ja ihmisiä. Tunne ilmestyy kerran vuodessa, painosmäärä on 50 000 kpl ja julkaisijana toimii Kouvolan kaupunki / taideyhteistyö.
Read More ›

Fish&Soul

Fish&Soul -tapahtumailme Virolahdella Klamilan satamassa järjestettävän kesätapahtuman ilme on suunniteltu RiimuRaamissa.
Read More ›

RAK-messut

RAK-messujen ilme RiimuRaami on suunnitellut Kouvolassa järjestettävän Rak-messujen ilmeen vuodesta 2011 saakka.
Read More ›

Arktika-päivät

Arktika-päivät Virolahdella Arktisten lintujen muutto eli Arktika on ajankohtainen keväisin. Virolahdella järjestetään joka vuosi Arktika-päivät, jotka kokoaa lintuharrastajia ja luonnossaliikkujia ympäri Eurooppaa ihastelemaan lintujen muuttoa. Tapahtuman ilme on ja markkinointituotteet ovat RiimuRaamista.
Read More ›

Erä- ja vapaa-aikamessut

Erä- ja vapaa-aikamessujen ilme Kymenlaakson  Messujen järjestämän suurtapahtuman kokonaisilme ja markkinointituotteet ilmoituksista kuvitettuihin hahmoihin. Vuonna 2015 on Erä- ja vapaa-aikamessujen juhlavuosi ja juhlatunnus on myös suunniteltu RiimuRaamissa.
Read More ›